31 oktober

jag och kajsa pratar när vi är ute med totte;
kajsa: jag fryser om öronen!
emma: inte jag.
kajsa: men du har ju i allafall totte.
emma: va?
kajsa: jamen ofta, han bara skulle stå och titta på.
emma: vad har det med saken att göra?

haha, vi pratade om lite olika saker.
au revoir,

/emma

31 oktober

har vart på IKEA och köpt garderob, lakan, bokhylla, ljus och massa andra grejer. när jag kom hem kom kajsa förbi och vi tog lite bilder med min mobil. när vi tagit en bild ser det ut som en döskalle längst till vänster, och kajsas huvud är inte på bilden länger, men mitt syns jättetydligt. det var jätteläskigt. lägger kanske in bilden sen.
jag har verkligen börjat sova länge på morgonen, men det kan ju bero på artt jag är vaken till 2 varje natt, vad tror ni? ;)

/emma

Kändisar klär också ut sig,

             
              
      

1. Spencer Pratt och Heidi Montag
2. Christina Aguilera
3. Jason Biggs
4. Heidi Klum
5. Johnny Depp
6. Paris Hilton
7. Christina Milian
8. Audrina Patridge
Vem tycker ni var bäst utklädd?


30 oktober

har jag sagt att jag älskar filmen The notebook förut? inte? Jag älskar(!) the notebook! att ryan gosling är sååååå snygg är ju ett plus i kanten. ser på den just nu(det kanske ni förstod) jag blir så glad när jag ser den (:
ska fortsätta kolla nu.


/emma

30 oktober

när jag var ute med totte snodde jag min syrras uggs, och kom på hur sjukt bekväma dem är. mitt nya inköp? ska leta vidare efter några nu.

/emma

30 oktober

nu har alla papper som vi täckt golvet med åkt bort. nu är det dags att flytta tillbaka möblerna, säger bara att mitt rum kommer bli sjukt fint. ska snart ut med totte. frestande när det är jättemörkt ute... kajsa är i täby, så hon kan inte hänga med. aja, jag överlever nog, trr jag går till macken och ser om hänt bild och veckorevyn har kommit ut än.   

/emma


30 oktober

good morning,
som vanligt sitter jag och kollar på one tree hill. mitt rum är färdigmmålat, nu är det bara att börja lyfta igen.ouff, inget jag ser fram emot, med andra ord. men allt kommer att bli superfint, det är jag säker på.
har inte hänt så mycket nu på morgonen, så det är inet så mycket att blogga om.

/emma

29 oktober

nu sitter jag och kajsa och kollar på grey's. jag älskar det! jag älskar också ugly betty, och gossip girl, och desperate, och one tree hill och OC. hm, ganska många va? har inte gjort så mycket nu ikväll, ätit, kollat på one tree hill, vart med kajsa, det gamla vanliga. ska fortsätta kolla på grey's nu,
ciao,

/emma

29 oktober

orkade inte skriva yesterday, men jag var i allafall i stan med mormor, mes cousins och två andra tjejer som är barn till min mormors kompis. vi såg high school musical, den var inte så värst bra, men det kan ju ha varit för att det var svenskt tal, det gick inga med engelskt tal de tider vi ville se, men dt gjorde inget, dan var mysig ändå.
idag vaknade jag vid halv elva tiden någonting. jag och evelina skulle rida ut, så hon kom och hämtade mig vid kvart över elva. vi var värsta reflex nördarna, haha. vi hittade en jättesnygg reflex mössa i helenes låda. hästarna var jättelugna tills vi var på hemvägen. evelina och jag upptäckte nya vägar, å då kom vi på en äng. då blev ascot och tralli lite galna, så tralli stack iväg och ascot blev helt galen. well, vi lever fortfaraande i allfall.
nu sitter jag och kajsa och kollar på one tree hill, mysigt värre. har målat en vägg idag, super stolt. koej, det var ine riktigt en vägg. hm, en tredjedel. men den tredjedelen blev bra :)
tjing tjong,

/emma

27 oktober

      

1. mina heta målarbrallor (plus min tå som jag har fått vit målarfärg på^^)
2. min älskling

27 oktober

         

                                VS      

           

hm, svårt val. det blir nog one tree hill, ska kolla på  säsong två, det va länge sen.

ånej nu kom det upp ett nytt förslag, ska jag kolla på pirates med min syrra? vad livet kan vara tufft ibland ^^
tjing tjong,

/emma

27 oktober

en hårt arbetande emma här,
håller på att måla om mitt rum, ouff, inte visste jag att det var så jobbigt att måla ett tak. det är jättesvårt att få det jämt ;O jag kan ju i allafall säga att jag inte lyckades nåt bra med det.men men, jag lyckades i allafall bra med att få färg i ansiktet, det är ju alltid ett plus.
idag har jag bara varit i mitt rum. jag har burit fåtöljer, sängar, skrivbord, lampor, lådor, byråar, ja allt som man kan ha i ett rum. det tog jättelång tid att täcka över golvet, lister och uttag, men när jag äntligen var klar var det dags med målandet. mamma övergav mig för stallet eftersom hon skulle bort ikväll till mys mamma ohc planera nåt vi ska ha med klassen, men hon får skylla sig själv att det inte blev något bra i såfall, haha.
har också  varit ute med totte några gånger. annars har ignet spännande hänt, så det blir ett snabbinlägg,
tjing tjong,

/emma

26 oktober

bilder från igår


                    
                 

1.sofia, emelie, josse, jess
2.sofia
3.alice
4.karro och min tunga
5.karro och jag
6.sofia
7.emelie, emelie och jess
8.emelie
9.karro och emelie

26 oktober

kom precis hem från nörden :) <3 jag hade jättemysigt och roligt, speciellt när jag, karro och moa hade chokladsås krig. jag hade chokladprickar över hela mitt ansikte, haha. tog lite bilder utomhus, ska nog lägga upp dem imorgon tror jag, vet ine om jag orkar idag. kollade på date movie, jaa, den var väl normal, eller? nu börjar jag känna mig väldigt trött, tekniskt sett är klockan 1 nu, har inte riktigt vant mig vid tidsomställningen än. imorrn ska jag jobba, måste rensa ut heeeeela mitt rum så jag ska kunna måla om det. rött och vitt blir det, som lagets färger. tror ni det blir snyggt? hoppas det i allafall. ska göra en före och efter bild sen. jag bloggar nog lite imorgon.
tjing tjong,

/emma


26 oktober

hola,
dagen började med att jag fick stiga upp tidigt(jag tror inte att många tycker att 9 är tidigt, men är man en riktig nattuggla så är man ;) ) och jag var supertrött. jag var på zonträning och det var faktiskt ganska kul. i vanliga brukar jag  inte gilla det, men idag gjorde v i ganska roliga övningar. vi körde i stort sett bara dribblingar, vilket kanske inte är min starkaste sida.
har också gått till kajsa alias "smittbäraren" och hämtat mina stuffs från när vi sov över. äntligen kan jag använda mitt egna smink, jag har liksom inte orkat gå och hämta grejerna först nu. okejj, vi bor 25 meter ifrån varandra, så det var inte direkt långt att gå, men men, orkar man inte så orkar man inte.
jag tror jag håller på att bli förkyld, men det är väl ganska passande, eftersom det är lov och allting nu. dessutom kanske vi inte kommer ha några träningar i november i fotbollen, så det är ju ganska skönt att jag inte missar någon då. mina misstankar ligger på kajsa, jag tror att det var hon som smittade mig ;) <3
nu ska jag gå och ladda upp inför ikväll med satc och varmt te, mums.
sejaaa,

/emma


25 oktober

en trött emma i sitt skrivande. jag orkar inte gå igenom hela min vecka, men jag säger bara att den har varit väldigt stressig. förlåt, jag ska bli bättre på att uppdatera varje dag, men det är ganska¨svårt att hinna med prov och läxor, fotboll, hästar, kompisar, familj. men men, jag ska bättra mig.
igår sov jag hos kajsa med maria, vi var uppe till kvart över fyra och såg på I know who killed me och en bit av sex and the city filmen :) vi var tvungna att gå upp åtta, för vi hade fotbollsavslutning with da team, en hel dag blev det med alla söta fotbollsspelare :). först åkte vi till kastellet och körde "fångarna på fortet" , det var roligt, med lag vann, *stolt*. efter det åkte vi till kristos och käkade, mums mums. jag käkade typ tusen bitar pizza eftersom jag inte ätit någon frukost.
efter kristos gick vi till bb och spelade mamma/pappa match. hm, jag vill nog inte säga resultatet... ;O i slutet rusade alla tjejer ut på planen och spelade samtidigt, 30 stycken, rörigt?
När vi spelat mamma/pappa matchen klart gick vi in i matsalen och käkade tårta och bullar. vi hade prisutdelning, alla fick varsitt pris :)  tårtorna var formade som fotbollar, men jag gillar ju inte tårta, så jag våldgästade bullkorgen istället. men dan var i allafall jättemysig.
tanken var att efter vi ätit tårta så skulle vi åka och bowla, men vi skulle ha släktkalas för min syrra som fyllde år förra veckan, så jag kunde inte "/ var sur för det ett tag, men sen gick det över.
jag, ludde, jonis och hasse kollade på när lammen tystnar. okej, jag erkänner, jag gick därifrån efter typ tio minuter. haha, kalla mig feg.
jag är jättetrött, sleepytime soon. imorrn har jag zonträning, ska bli skojjs.
tjing tjong,

/emma

25 oktober

 GRATTIS ÄLSKLINGS BESTIS FESTIS EMELIE PEMELIE PÅ FÖDELSEDAGEN.


20 oktober

skola idag, tråkigt som vanligt. dagen börjar ju perfekt med no, usch å fy å blä. då får vi  veta att vi ska ha biologi prov på typ matspjälkningen, oh, yes, perfekt, jag vet ju allt om det, naat. sen är det vanliga trista lektioner som matte, franska, so/sv. jag hade retat sofia för hur hon skrattar( hon skrattar helt galet ^^) å sen på vår sista lektion säger adde(han har inte hört något av det vi pratar om) att vi skrattar jättelika. då började vi asgarva.
efter skolan följde sofiia med mig home och vi körde roller coaster på min syrras mobil xD vilket liv vi har , haha. sen satt vi lite vid datan, men inte så mycket mer. det var väl det mesta från min dag. ska försöka övertala some peoples att åka in till stan imorrn, vi får se om de är sugna på det :)<3
tjing tjong,

/emma


20 oktober

shuu, da blogger emma is back in town,
jag har haft en jättemysig helg med massa fotboll. det har gick jättebra för mig, gjorde ganska många mål *stolt*. i fredags var vi på pizza hut och jag hällde i salt i allas drickor när de tittade bort ;) mest lurad blev lovisa (och jag ) jag stod och snckade med lovisa, och medans hon tittade åt andra hållet och gjorde grimaser åt mig så hällde jag i massa salt i hennes cola. sen gick jag därifrån och låtsades som ingenting. hon blev lite skojsur på mig (a)
i lördags var det tre matcher, första vann vi med 4-0 mot ett 94-lag, andra spelade vi 1-1 mot ett 94-lag och tredje vann vi med 6-1 över ett 95-lag. när vi kom hem gick alla och duschade och började sminka sig, för vi skulle på disco på kvällen. först åkte vi till McDonalds och käka,( det heter ju inte McDonalds cupen för ingenting) å då fick vi reda på att vi inte skulle till det stora discot, utan till knattediscot! vi blev ganska sura då, men de flesta gick ändå.  det blev lite pinsamt, för alla var typ 96-or. men vi hade kul ändå, vi var lite oseriösa och dansade jättefult. haha.
tyvärr så åkte vi ut i kvarten, mot det lag som sedan gick till final. aja, vi gick med breddade lag, det vill säga, två lag som var jämna, alltså inte div 2 och div 4 lag. 

en mysig helg hr jaag haft, som sagt ;)

/emma

17 oktober

en och en halv timme kvar, ungefär, sen sticker vi till västerås. pirrigt, men roligt. jag har hunnit packa och duscha nu på eftermiddagen, jagr en sån som alltid är ute i sista minuten ;)  skönt med fredag, vi har alltid lata lektioner då, som slöjd musik och läsning. engelska och franska är väl de enda lektionerna man ska lära sig saker i ;)  annars har dagen varit ganska tråkig, precis som skoldagar nästan alltid är. nu ska jag börja kontrollera att jag har allt med  mig,
kom ihåg att sakna mig i helgen,

/emma

Dagens outfit;


klänning: GinaTricot
tights:
ingen aning
Kofta: GinaTricot
Halsduk:
tror att den är från Åhléns

16 oktober

sista inlägget innan sleepy time, mamma har köpt ett kort till linnea som sjunger celebrate good times come on, hela tiden, haha. har tränat på glosorna lite, ska göra franska läxan senare. imorrn som sagt åker vi till västerås, ska bli jätteroligt :D har inte hunnit packa än, bara... aja, får göra det imorrn åh, jag blir galen om jag hör celebrate good times igen! . nu ska jag göra franska läxan,
au revoir,

/emma

16 oktober

kollar på SOS GUTE, fattar inte riktigt vad det handlar om, men det har ju precis börjat (a) jag tror jag ska byta till One tree hill, det där avsnittet med skolmassakern, det är så spännande .
har övertalat mamma att laga kött eftersom jag ska åka till Västerås imorrn, som avskeds middag liksom ;) right, syrran fyller år imorrn, har inte hunnit köpa en present, ska hitta på något  ;)
sejaaa,

/emma

16 oktober

nu har jag och kajsa vart och fikat, de va mysigt mysigt :) hon fick världens skrattanfall när jag drev med henne xD hon skämde ut sig lite på Candy shop, haha.

i tisdags var min klass och pararell klassen på sydpoolen, det var jätteroligt :D vi åkte i ström nerför vattenrutschbanan och alla krockade med varandra ^^ det var så här ström emot när man kom ner för rutschbanan och alla fick panik då, eftersom alla kom dundrade ner och före med knäna så man fick värsta blåmärkena, och jag åkte alltid först såjag fick alltid ett skrattanfall när jag såg hur alla började hoppa över varandra för att komma därifrån. haha, jag fick  i allafall några blåmärken :) sen lekte jag kull med allan, frida och bohjort, conna var med i slutet :) det var jättekul, jag och alice lurade bohjort så han blev jättesur ;)

dagens låt: jag är en vampyr, Markus Krunegård
dagens citat: jag dog när izzie, nej, jag dog när izzie, vänta, jag dog när izzie, oj, jag menar jag grät när izzie,(
svårt att fatta för dem som inte var där ^^ )
dagens mysigast: fiket i centrum
dagens hemsida: www.glosboken.se, hjälper jättebra när man har glosor :D (
jag fick länken från emelies bogg ;) )
Bilder från idag;
  



jag älskar er, kajsa och totte <3

16 oktober

whazzup? sorry att jag inte skrivit på länge. min vecka har varit ganska upptagen. aja, jag gör en snabb genomång av veckan;
måndag: red på ascot,
tisdag: red också på ascot.
onsdag: var med evelina, vi var i stallet en stund, hade match sen, vi förlora...

så, till torsdag. idag var det skola, jag, emelie och erika lurade alla att vi hade biologiprov, och precis när vi kommer till vår NO lektion så står det PROV på våran whiteboard tavla. då börjar hon skriva massa saker under och det visar sig att vi ska hålla på med provrör, hahha, lurad :) alla hade ju varit emot mig , emelie och erika och de fick världens chock när vi kom dit, :) sen lurade vi pararell klassen att de hade prov, frida blev jätterädd och skrek typ har vi prov!? sen lurade vi conna också. haha, vilken rolig dag :D imorrn drar jag och teamet till västerås så jag kommer inte att kunna blogga på hela  helgen då. nu ska jag ut med totte, sen ska jag åka till centrum med kajsa. bloggar ikväll tror jag, om igår, vi var på sydpoolen med klasssen och pararellklassen :)
tjing tjong,

/emma

12 oktober

shululu,
kollar på gossip girl, georgina sparks is back ;) fast jag har redan sett de några avsnitt i spanien så jag vet redan vad som händer. she's evil, that's all I can say ;)
idag var jag i stan med mamma och mormor. jag köpte ett par jeans på ginatricot, ska se om jag kan lägga in en bild på det senare. först åt vi i allafall på en pizzeria, det var ganska gott faktiskt. vi såg också på teater, upp i sadeln tror jag den hette, den var väl sådär, men annars var allt mysigt. oj, nu ska jag äta kött, får se om jag skriver imorrn.
tjing tjong,

/emma

11 oktober

nu har jag precis fikat med en del av min släkt ;) åt middag hos min mormor, det var supergott, någon kycklinggryta. sen körde jag memory med mina lillkusiner agnes och axel och sen lekte vi med eskimåerna ett tag :)  efterrätt blev någon slags glassaktig grej med typ daim i, gott, men man blev illamående av det. sen gick vi hem till oss och nu har vi som sagt precis fikat. är ganska trött, ska på teater imorrn med mamma och mormor, vi får se om jag hinner skriva något innan.

/emma


11 oktober

tycker att det är lite komiskt, min familj är en sån som kommer för sent hela tiden, har man sagt 6 kommer vi halv sju- sju, i dag har vi bara vart hemma, da family, och då sa  jag att nu är det nästan omöjligt att komma försent eftersom vi har hela dan på oss att göra i ordning oss eftersom vi redan hade vart i stallet. mamma och pappa skrattade. vi skulle till mormor klockan sex, det var det för 6 minuter sen och mamma har inte börjat föna håret än.
hahaha, ja, vissa saker går inte att förändra. nu ska jag gå å stressa min mamma lite,
tjing tjong,

/emma

11 oktober

gäsp. jag är feeeeet trött. jag hade ridlektion i morse, så det var bara att gå upp klockan halv åtta i morse klä på sig och dra vidare. stackars lilla mig. men ridlektionen gick i allafall bra, tycker jag, :) när vi kom tillbaka till stallet var vi tvungna att fixa till  svea också, så det tog ännu  längre tid att komma hem. men när jag till slut var hemma åt jag lunch( från kristos, big suprise? nono) och sen däckade jag framför sofffan. kollade på brudens bäste vän ellr vad den nu heter, den var ganska bra, lite förutsägbar, men vilken film är inte det?

lite bilder från torsdag-fredag
          

          



hare gött,

/emma  

10 oktober

jesper åkte, till alla som inte tittade ;) jag har kommit på att han liknar ganska många kändisar :)  även om jag inte gillade honom så mycket, så tycker jag faktiskt synd om honom...
aja, tjing tjong

/emma


10 oktober

bajs jury, de har så fel om johans framträdande! han var ju jättebra idag, tycker jag. aja, min personliga favorit är fortfarande LARS :D  och alice såklart ;) nu ska jag fortsätta kolla,
sejaaa


10 oktober

aah, förlåt för att jag är så seg på att skriva, men jag har bara inte haft tid, kort från veckan:
tisdag: spelade match mot boo, vi förlorade "/
onsdag: red med nackspärr ;)
torsdag: hade profildag i skolan, var ute  och fotade hela dan med erika, lovisa óch adde :)<3 på kvällen var jag hos kajsa och flummade ganska mycket xD

idag hade vi också profildag, men istället för att fota photoshopade vi våra bilder. min och lovisas blev ganska tråkiga, men vi orkade inte hålla på längre ;) jag håller på med en design(okej, adde gör det ;) ) till min blogg. min som är nu är så tråkig! så det gjorde vi också lite på lektionen. annars har dan vart ganska ohändelserik :)
planerade att lägga in några bilder från igår och idag, men datan är lite weird så vi får se om de kommer ikväll ;)

nu håller jag och erika på att lägga in bilder på datan från idag, det är mysigt att ha profildagar :)
tjing tjong,

/emma


5 oktober

oh, yes, var bara tvungen att skriva att pannan funkar igen :D nu kan jag äntligen duscha i varmvatten och slippa gå omkring med täcke överallt (a)
tjing tjong,

/emma

5 oktober


                

bild 1, totte blev  ganska trött efter att ha sprungit omkring som en galning i vardagsrummet (a)
bild 2. ooh, mysigt med en brasa när pannan inte funkar :)

imorrn blir det skola, ska bli spännande att se sofia som brunett :)


5 oktober

nu har jag segat och kollat på teve i typ fyra timmar, hohoo, vilket liv jag har.  vår värmepanna har typ lagt av, så de e svinkallt i vårt hus. jag har gått omkring med ett täcke hela dagen xD
nu ska jag leka med totte, skriver mer ikväll om jag hinner
tjing tjong,

/emma

5 oktober

kajsa gick precis hem. det första vi gjorde var att gå ut i ösregnet med min hund. han har sån där regnrock, så han ser lite ut som robin hood (a) tur att inte så många är ute i regnet, för då skulle nog de flesta börja asgarva ;) sen åt vi potatisbullar, det var mums mums.
haha, lägger nog inte in någon dagens outfit, jag tror inte att stor sverigetröja och svarta strumpbyxor räknas som jättetrendigt ;O
undrar om det finns något kvar från digestive chokladkakan?

/emma

5 oktober

usch vilket dåligt väder :(  jag får inte träna nu, så att jag inte ska bli förkyld... ajaa, idag ska kajsa och mickan komma hit, vi ska kolla på film och tråka ;) fram tills nu har jag bara vart hemma, haft tråkigt, letat kläder, kollat på repriser från idol, ja inte så mycket roligt direkt. min mage kurrar efter potatisbullar, mums :)
tjing tjong,

/emma


4 oktober

det var jättemysigt hemma hos kajsa, men jag kunde bara vara där ett tag, eftersom hon skulle träffa några kompisar hos mickan :)
kollade på en weird film med mamii. handlade om en knäpp gubbe som precis kommit ut från mentalsjukhus och ville leta efter en skatt med sin dotter, sen i slutet drunknade han i avloppsvatten, ;) just nu sitter jag med min värmepåse eller vad man ska säga, en sån där som man har runt nacken när man fryser. har mumsat på marabou digestive hela kvällen, mums :)

dagens hiss: att vi vann matchen :)
dagens diss: näsblod "/

dagens outfit;

 

klänning: gina tricot,
vitt linne: hm
svarta strumpbyxor: ?
kofta: gina tricot

+ matchkläderna (a)


4 oktober

jag tänkte skriva ett morgon inlägg i morse, men jag hann inte eftersom jag ahde bråttom till matchen. vi spelar slutspel i sanktan och vi vann vår match idag med 4-2 :) först låg vi under med 1-0, sen kvitterade tess till 1-1 och sen blev det 2-1 till dem, men då kvitterade tess igen till 2-2 och sen gjorde anna 3-´2 och jag gjorde 4-2. som sagt, en bra match ;) efter matchen åkte jag, tess, marri och karro in till pizza hut och åt, men jag åt jättesnabbt så nu mår jag jätteilla "/
oj,. nu ska jg till kajsa
tjing tjong,

/emma


3 oktober

kom nyss hem från stallet :) allt började ju perfekt, det första jag gör är att hälsa på min kära häst, och som tack biter hon mig jättehårt i ryggen så jag får ett stort blått märke nu. tack svea, du är min sneela hest ;) <3 
aja, ska läsa vecko revyn nu, seejaa

/emma


3 oktober

hejsan hoppsan,
hade kemiprov idag, gick mycket bättre än matte igår ;) kunde typ alla frågor idag. det lönar sig att plugga (a) emelie och jag var ganska flummiga idag på slöjden :) vi slog ut hjärnceller på varandra genom att slå varandra i huvudet jättehårt xD vi stickar på slöjden och då är det såna där vassa pinnar, och jag såg fel på kanten och trodde att den trubbiga var den jag riktade mot emelie så jag stack henne jättehårt i benet, hahaaha, ooops ;)
ska dra nu, måste äta mellis innan jag ska rida
 
/emma


2 oktober

kollar på idol just nu. asså alla som tävlar är så mycket bättre än förra året, men som syrran sa, det finns ingen christoffer hiding i år "/ fast kanske lars, han är min personliga favorit, även om han sög idag ;)
haha, idag slängde erika ut victors pennskrin ut genom fönstret xD alla saker var helt nya, och när hon kom upp med pennskrinet igen hade typ massa sakeer gått sönder =P oj, nu börjar heroes, måste dra,
tjing tjong <3

2 oktober

haha, det var träning idag, och jag var allmänt seg ;

karro: om dina händer är lika stora som ditt ansikte betyder det att du har en sjukdom.  seg som jag är tar jag upp händerna framför mitt ansikte för att mäta och då smäller hon till min hand så den träffar mitt ansikte och jag, emelie och karro börjar skratta. precis efter det säger emelie:
emelie: dina händer luktar citron, emma.
emma: gör dem?
  jag tar upp händerna för ansiktet och ska precis lukta när hon smäller till mig i ansiktet.
hahaha, jag är nog segast i världen ;)


2 oktober

hejsan alla glada,
idag var det skola. vi skulle haft två prov idag, alltså skulle det ha blivit fyra prov den här veckan, men lärarna hade glömt att meddela att det var helklass på musiken, så den andra gruppe åkte iväg å då satt vi kvar och väntade på göran alias urban, men han kom aldrig. så vi satt där och väntade. fast heike förklarade sen för oss att vi  hade helklass, men då var det ändå försent att åka dit. då ville mattias köra hänga gubben på tavlan( oseriöst alltså;) ) men det gick väl lite överstyr kan man väl säga, och det slutade med att victor sprang in i whiteboard tavlan, hahaha.
men vi fick i allafall 1 prov, matte, och det gick jättedåligt för mig! aja, strunt i det.
efter skolan gick jag och emelie pemelie till bb och träffade kajsa, mickan, maria och amanda. tanken var att jag, emelie och kajsa skulle fika på det nya(inte nya direkt, men jag säger det  i allafall) caféet i centrum. men mickan blev sugen på att hänga på, och när emelies mamma släppte av oss vid busshållsplatsen träffade vi sofia och karro, så de hängde också på. det var jättemysigt, och jag beställde det vanliga, en salami macka och cola . kajsa och mickan testade chai latte, men de gillade inte det, så det slutade med att båda drack ur min cola som vanligt. dessutom gillade alla min macka, så de var inne på den också ;)

ska dra nu, ska plugga till franskan och sen till kemiprovet som blir imorrn istället ;) puss

                 
från vänster ; haha, jag gillar budskapet i texten ;) hittade den på forever21.com
emelie hade på sig de här tightsen idag, de ser ut som jättetajta jeans, men det är egentligen tights :) vill ha dem, som sagt :)  

31 september

idag har vi studiedag. jag hoppades på att någon skulle vilja åka ner till fiket nere i centrum, men ingen kunde typ... får fråga kajsa, mickan och marri när dem slutar skolan =)
jag vaknade i natt av att jag hade fått min lampa i huvudet, det var inte så skönt (a) sen på morgonen kom pappa in och pratade i telefon och satte sig vid datan, så då kunde inte jag somna om riktigt. nu är jag i allafall uppe och väldigt sugen på attt hitta på något  ;)
det var väl allt om mitt händelserika liv (händelserika? eh, nej?) <3

RSS 2.0