29 november

gör en egen spellista på itunes, så man inte måste bläddra igenom alla syrran skumlåtar. några som finns med.

Fidelity, Regina Spector
Paper Planes, MIA
Young Dad, Hoffmaestro & Chraa
Le Plus Beau Du Quartier, Carla Bruni
All I Want Is you, Barry Louis Polisar

Jag har ganska skum musiksmak, haha.
Ha en bra kväll, vet att jag ska ha det i allafall,

/emma

29 november

läxor, läxor, läxor. jobbigt att vara sjuk, man kommer så mycket efter. men jag har i allafall haft tur, eftersom vi hade profildagar, och då var det inte lektioner på de dagarna. Man får tänka positivt.
Idag har jag bakat lussebullar, städat lite och gjort läxor. imorrn är det första advent, vad snabbt allt går! Tråkiga är ju att snön har försvunnit "/
Nu ska jag fortsätta med min svenskaberättelse,
Au revoir,

/emma


28 november

Det blev tydligen Globen, så jag ska strax åka. Det ska bli jättekul, vi har nog varit där minst 10 år i rad. Ha en bra kväll.

/emma

28 november

Nu ska jag skärpa mig, har märkt att min blogg ser otroligt tråkig ut. Därför ska jag börja fota mera och lägga in bilder i stort sett varje dag. Enjoy,

/emma

28 november

var hos doktorn idag och tog blodprov och halsprov. mina blodvärden, eller vad man nu ska säga, var jättefina, och jag hade inte streptokockel(hur det nu stavas), så det var nog bara ett virus jag hade. Under min sjuka tid har jag lyckats smitta hela familjen och kajsa, grattis.
mår mycket bättre idag, så jag har orkat leka med totte på tomten och vart ute med honom. Kollat lite på Grey's, snackat med kajsa. Ikväll var det tanken att jag skulle till Globen Horse Show, men jag får inte nu. snyft...
Au revoir,

/emma

27 november

still sick... snarare sjukare, om man säger så. vaknar med jättehög feber, ont i halsen och världens hosta. ska det aldrig ge sig? nu får jag äcklig hostmedecin, och imorgon ska jag till doktorn. har dessutom smittat kajsa. det blir ingen cup för mig på lördag  i allafall "/.
dagen har bara bestått av tv-tittande, vilket är ganska skönt att bara slappa. ska fortsätta med det nu,
Au revoir,

/emma

24 november

Tycker att jag har rätt att tycka synd om mig själv. Har inte varit ute på två dygn, och under den tiden har det kommit säkert 4 dm snö! Jag får inte gå ut eftersom jag är sjuk. Får hoppas att jag blir bättre snart, även om allt går åt fel håll. Mår sämre idag än vad jag gjorde igår. Stackars mig.
Au revoir,

/emma

24 november

En månad kvar till julafton!
Är sjuk idag, har världens hosta och är väldigt förkyld. Har därför haft tråkigt idag, bara kollat på teve och suttit lite vid datan. Ikväll är det premiär för 90210. spännande spännande. Orkar inte skriva något mer, man har ingen ork när man är sjuk.
Au revoir les friska människor,

/emma

23 november

God morgon, eller ja, god förmiddag.
Det har inte blivit många inlägg senaste dagarna, aja baja, men jag är sjuk, och då är man inte så sugen på att sitta vid datan. Jag var egentligen förkyld igår, men jag var träningssugen, så jag tränade i allafall. Tog i jättehårt när vi sprang 2,5 spåret, och jag får väl skylla mig själv. Men hade i allafall feber när jag kom hem och var alldeles utmattad i kroppen.
Igår hade jag snöbollskrig med maria, kajsa och några killar från gamla klassen. Hjälp vad mycket snö det har kommit! Min önskan har gått i uppfyllelse.
Nu kollar jag på Notting Hill och spelar Viva la Vida på gitarren.
Au revoir

/emma

22 november

Jag och Sofia bråkar om vem som är bäst:


SNÖ säger:

du är snääälll

enews.blogg.se säger:

du är bäst

SNÖ säger:

nää, de är du

enews.blogg.se säger:

njä', näst bäst, för först kommer du <3

SNÖ säger:

nää, vi båda är bäst

enews.blogg.se säger:

okej då(fast du är bäst)

SNÖ säger:

nä du

enews.blogg.se säger:

näj du

SNÖ säger:

nä du

enews.blogg.se säger:

nope,you

SNÖ säger:

you

enews.blogg.se säger:

you!!!!!!!!

SNÖ säger:

gud vad kul vi har, vi bråkar om vem som är bäst och de ärdu !!!!!!!!!

enews.blogg.se säger:

nej, men asså, du är det <3

SNÖ säger:

DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

enews.blogg.se säger:

NEEEEEEEEEEJ. DUUUUUU!

SNÖ säger:

duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu


21 november

En månad och tre dagar kvar. Ni vet nog alla vad jag pratar om, Julafton. Jag längtar!
Mamma köpte Mamma Mia idag, så vi ser kanske den ikväll, det står mellan den och Idol.
Efter skolan åkte jag hem och gick ut med totte. Sedan ringde jag Mickan och vi åkte till centrum och fikade. Jag är stammis där, jag bestämmer alltid samma sak. En Foccacia Salami och en cola, mums, mums. Sedan drog vi hem til mig och Mickan gjorde några tappra försök att lära mig spela Gitarr, men, men, man kan inte alltid lyckas med allt.
Ska testa lite till, samtidigt som jag kollar på Färjan.
Au revoir,

/emma


20 november

Dagen har gått jättesnabbt idag, kändes som om man gick till skolan och någon timme senare var man hemma.
På lunchrasten bråkade(vet inte om det var på riktigt) jag och emelie om min matteläxa, Hon ville skriva av de sista talen, men det ville inte jag. När hon tjurat på hela lunchrasten lät jag henne låna den, haha.
Kom hem vid två, har kollat på desperate och how i met your mother. annars inget annat.
Au revoir les suckers,

/emma


19 november

Ni har tur, samvetet säger att jag borde skriva minst ett inlägg om dagen, så jag skriver ett snabbt nu. Egentligen har jag inte tid, jag borde fixa allt som jag egentligen borde ha fixat förut, men det kan inte hjälpas, nöden har ingen lag.
Efter skolan var jag med maria och kajsa. Vi blev helt överlyckliga när vi såg att snön kommit och satte på oss alla ytterkläder så snabbt vi kunde. Snöbollskrig, ååh, vad härligt det känns att säga. Äntligen är snön här! Ja, som ni förstod hade vi snöbollskrig. Sedan var det dags att gå hem, och sedan dess har jag inte gjort mycket.
Ska göra min matteläxa, och lite andra viktiga saker, och sedan är det nog dags för Grey's. Hoppas det blir ett spännande avsnitt, de senaste har varit tråkiga, så spänning är ett krav.
Au revoir les suckers,

/emma

18 november

slarvigt, slarvigt.  skrev inte igår, men jag orkade bara inte.
idag vaknade jag och kände mig jättetrött! så var det igår också, vet inte varför. skola som vanligt, vi hade någon föreläsning, Drogfritt, tror jag den hette, eller som jag sa, drogunderhållning, haha. somnade nästan under lektionen.
Efter skolan följde nördy med mig hem, ci hade våran pluggdag idag. Emelie tror tydligen att plugg menas med playahead, för hon satt vid datan hela tiden medans duktiga emma faktiskt jobbade. Vad gjorde vi mer? Jo, vi åt, kollade i gamla fotoalbum och kollade på sex and the city. Nu sitter jag ensam och kollar på Ugly Betty. Pluggar dessutom lite till matteprovet imorrn, men jag är inte direkt stressad inför det.
Au revoir les suckers,

/emma

16 november

Det blev då allt en kort bloggpaus, få se nu... cirka 9 timmar och 42 minuter.
Ja, dagen har väl inte varit den roligaste, fick spela fotboll utomhus, mitt i snön, och inte gick det bra heller. Man får väl ursäkta sig med att man inte spelat på tre veckor och att planen var täckt med snö. Sedan åt jag på kristos med maria, papi, flacke och emelie. Gott som alltid.
Nu har jag väl kollat på tv, gissat mig fram genom hela one tree hill med ma soeur, och ätit pyttipanna. intressant att veta? Kanske inte.
Imorgon är det skola, trist, varför går helger så fort medans skoldagar går så långsamt? Varför inte tvärtom? Jaja, nog med min filosofiska tankar. Tror jag ska gå och lägga mig i tid idag.
Au revoir mes copains,

/emma

BLOGGPAUS

Nu har jag bestämt mig, jag tar en bloggpaus. TIden räcker inte till, och dessutom har jag inget intressant att skriva om. Jag vet inte när jag börjar skriva igen, det tar den tid det behöver. Så var inte alltför ledsen, jag kommer säkert tillbaka snart ;)
Au revoir,

/emma

15 november

God morgon tänkte jag säga, men det är snarare mitt på dagen just nu,
Haha, vaknade halv tolv idag. Jag hann med att drömma två mardrömmar, vilket jag inte har drömt på säkert mer än ett år. Fast de var ju inet så läskiga, det var ju tur i allafall.
Har kollat på dirty sexy money, och så ska jag göra mig i ordning snart. Klockan fyra ska jag, maria och mickan bowla i centrum, det blir roligt. Senare ska jg ut med totte, men det blir nog skönt, jag gillar att vara ute och gå.
Au revoir les suckers,

/emma

14 november

Bonjour mes amis,
Kollar ni på idol? Heja alla! Jag tycker att alla har varit bra idag, men speciellt alice tror jag. Nu när Lars åkt ut är hon min personliga favorit.
Jag har hittat min gamla guldhatt som jag hade när jag hade riduppvisning för länge sen. Kolla vad ball jag är  i den ;)

14 november

Till alla dirty sexy money älskare, som kanske har missat några avsnitt från förra året, så börjar det klockan 10:00 imorgon och håller på till 16:20. jag kommer i allafall sitta bänkad med en kopp te då.

/emma

14 november

bonjour,
slappdag, kan man beskriva min dag med. Inga jobbiga lektioner, gick på någon tråkig orkester med klassen, jag somnade nästan.
Efter skolan ´frågade sofia om vi skulle hitta på nåt, så hon följde med mig hem. Vi kollade på Stockholm boogie(som typ är sveriges bästa svenska film) och satt vid datan. Hon var tvungen att gå hem vid fyra eftersom hennes mamma bara kunde hämta då, så efter det har jag inte gjort något vettigt.
Usch och fy och blä! ska det bli en sån där regnig och slaskig vinter igen? Då blir jag galen! Vintern har jag ju sett framemot så mycket.
Au revoir les suckers,

/emma

13 november

Bonjour les suckers,
Det känns som om jag är i god tid, jag har redan borstat tänderna och tvättat  mig, så brukar det inte vara. 
Stallet var bra, apropå ingenting. ascot gick på tygeln i stort sett hela tiden, för er ohästkunniga är det när hästen böjer på nacken. Det gick bra för emma hela tiden, knekten gick jättefint.
Nu kollar jag Ghost Whisperer, samtidigt som jag zappar över till saw 3 hela tiden. Jag klarar inte av att se skräck filmer, så jag byter kanal hela tiden, haha. Ska börja plugga engelska och franska glosor också, men jag kan dem typ redn, så det är inte så jobbigt.
Au revoir mes copains,

/emma

13 november

Bonjour les suckers.
Dagen har varit bra, vi hade matteprov och jag tror att det gick jättebra för mig. Alla som blev klara fick gå lite tidigare, och jag tyckte synd om stackrarna som satt kvar med provet. tänk er vilken stress man måste få!
Annars har jag sysselsatt mig med att kasta mandarinskal på sixten, ett stort nöje. Nackdelen var väl att jag fick skulden eftersom skalet låg på min bänk och Heike såg mig kasta det, men men, vad gör man inte för lite skojs skull?
Det var länge sen jag la in lite bilder, påminn inte alice om det, för jag är nog skyldig henne ganska många armhävningar. That's why i'm taking my camera with me to the stable.
Au revoir mes copains,

/emma

12 november

Bonjour,
Lite om igår eftersom jag hade för ont i huvudet för att skriva. Jag följde med nördy hem, vi åt mellis, gjorde läxorna, och hade jätteroligt. Jag fick världens skrattanfall när emelie visade en jätterolig bild från när hon var liten, jag garvade nog i tio minuter åt den, utan att sluta. Jag har aldrig haft så ont i magen efter en skrattaatack förut! Sedan åt jag hos dem, supergott. När jag kom hem var det uglt betty och desperate housewives time.

till idag. Efter skolan skulle jag, alice, lovisa, frida och frida fika på caféet i centrum, så lovisa och alice följde med mig hem medans frida och frida hämtade pengar. Vi gick ut med totte, och sen åkte vi ner till centrum.
Vi skrattade åt i stort sett allting, och när Frida ramlade när hon skulle på toa frågade en av de som jobbade där vad vi egentligen hade druckit. I och för sig stukade frida foten när hon ramlade, mend et var ändå lite komiskt.
Annars har jag tränat på ekvationer och grejjs, vi har matte diagnos imorrn. Värst vad många prov det känns som om vi har nu "/. Det kanske är så det är i sjuan, men inte visste jag det. men jag kanske är allmänt seg, ni andra kanske redan visste det? Haha, känns som om jag bara babblar på just nu. Nu ska jag till kajsa, eftersom det var så länge sen vi sågs.
Au revoir mes copains,

/emma


11 november

jag orkar inte blogga idag, för jag har jätteont i huvudet och så ska jag fixa lite grejer. Ni får veta mer imorrn i stället.
Au revoir mes copains,

/emma

10 november

Visste ni att man pratade katalanska i spanien? Inte jag heller. Nu sitter jag och översätter svenska ord till katalanska ord med kajsa. kajsa tycker att jag är scatty, med det menar jag knasig.
Adéu als meus amics,

/emma

10 november

Bonjour mes amis.
Idag har det varit en icke stressig dag, för alla som undrade. Provet gick très bon, det vill säga mycket bra. Annars har skolan varit allt annat än händelserik.
Nu på eftermiddagen har jag pluggat, vart ute med totte och kollat på film. Totte lekte med Raisa, jag tror han börjar bli lite kär i henne... I allafall om man tänker på kroppsspråket ;)
Nu funderar jag på om jga ska ringa allan, för hon har inte ringt mig än. Haha, när man pratar om trollen, nu ringer hon ju!
Au revoir mes copains,

/emma


9 november

Japp. Nu kan jag allt. Jag vet att mina inlägg idag i stort sett har handlat om skolan, och jag lovar att det inte kommer fortsätta med det, men jag kan säga att min dag i stort sett har handlat om skolan. Men nu kan jag stolt säga attt jag kan allt.
jag kollar på Jiddra inte med Zohan med mes parents. Haha, vilken knasig film. Jag och Nördy har kommit frma till att vi en dag i veckan ska ha en pluggdag tillsammans, så det blir på tisdag den här veckan. Mysigt, mysigt.
Nu ska jag nog gå och tvätta mig, så jag kan gå och lägga mig lite i tid i allafall.
Au revoir mes copains,

/emma

9 november

Nej, nu får jag sån här provstress. Det får jag varenda gång jag ska ha prov. Jag kan allt om matspjälkningen nu, och jag fattar inte vad jag ska skriva om cellerna ... jag ska fråga min kära syster om hjälp, hon är ju expert på biologi.
nej, nu ska jag fortsätta stressa.
au revoir mes copains,

/emma

9 november

Dålig uppdatering idag, men har vart i stan med mamsen, så jag har inte varit hemma. men jag var ute efter ett par uggs, och det var precis vad jag hittade. så jag var jätteglad att vi slapp gå i tusen butiker för att hitta dem, vi hittade dem i typ fjärde butiken. annars så åt vi där, och åkte sedan vidare till t och köpte en lampa till mitt rum, mat till totte och en skrivbordstol. Inte så roliga saker, men nödvändiga.
Nu sitter jag och lyssnar sönder Leona Lewis Forgive me, haha. I love it! Jag orkar inte plugga, men jag antar att jag måste. Jag fruktar provet imorrn. Det var ett tag sen jag gjorde dagens outfit, så varsågod och njut.



Ljusblå tunika: Bik Bok
Skärp: GinaTricot
Tights: ?



My precious Uggs



/emma

8 november

Nu har kajsa och mickan gått hem. Vi har varit ganska roliga, flummade hela tiden. Först var vi hemma hos kajsa en stund, men sen gick vi hem till mig och såg på 8 mile.
nu har de som sagt gått hem, och jag sitter i min ensamhet och kollar på Stockholm Boogie. Den är typ världens bästa svenska film, I promise!
Imorrn är det fars dag, trevligt trevligt. Papi ska få ett presenkort på ett halvår på valfri tidning, hoppas han blir glad. 
Au revoir,

/emma 

8 november

En paus i mitt pluggande.
Vill bara påpeka hur mycket jag hatar NO. Sure, det är ganska easy, men jag hatar det ändå. Jag tror jag kan allt nu, i allfafall om det är hur matspjälkningen går till och vad som finns i cellen, då kan jag det.
idag har jag gjort nada, kajsa ringde ju förut, hon och alice skulle till t, men jag kunde inte, för då hade jag precis vaknat och det tar lite mer än en kvart att fixa mig.
Hm, kanske bäst att ta itu med pluggandet igen. Måste jag?
Au revoir,



my worst nightmere,

/emma

8 november

Vem, om inte jag, kommer sitta bänkad framför teven ikväll? The Hills med nya avsnitt klockan 17:00-18:00, jippi.  nu är det pluggdags, det är på tiden att jag tar itu med matspjälkningen nu. har testat mitt löshår, och i'm sorry emelie, jag tror nog att jag har kvar det.
au revoir,



/emma

8 november

goden morgen.
vaknade vid hav elva av min pappa som tyckte att jag hade sovit ut tillräckligt.jag var ganska sur och somnade om, men vaknade ännu en gång av min papi som väckte mig igen. då protesterade jag, och försökte somna om igen, men kajsa ringde och väckte mig då. jag känner att de samarbetade.
nu kollar jag på hannah montana, haha. det är faktiskt helt okej, men nackdelen är att det är svensk dubbning.
nu ska jag gå ner och fika med mami och papi.
au revoir,

/emma

7 november

NEEEEJ! åååh, snälla, lars, åk inte ut! vem blir det? NEJ! snyft, min lars. nu kan idol gå och ta sig någon stans. kära röstare, vad tänkte ni på? nej, nu ska jag ta och sörja,


min egna bild på lars, har gjort skylten *stolt*

/emma

7 november

tjoho, jag börjar få fler och fler besökare på min blogg :) fortsätt läsa och kommentera gärna också.

/emma

7 november

Har tyvärr inte kunnat skriva något idag, för jag har inte varit hemma någonting. Åkte hemifrån vid åtta, och kom hem nu vid nio. 13 timmar, i think.
först var det som vanligt skola, inget intressant med det, sen gick jag till bb med emelie. Där träffade vi kajsa, mickan och maria, vi skulle åka till täby. Men maria följde inte med, så det blev jag emelie, mickan och kajsa.
Hann inte vara där så länge, det var lite synd, för vi skulle ha klassmiddag halv 6. Jag köpte a beautiful tunika, och så fikade vi, mer hann jag inte med.
Skolmiddagen var väl ganska rolig, vi åt gott, lekte kull över hela skolan( å den är ju sååå stor x) ) och så var det någon skrattjej där, sounds weird, men men.
kevin i Idol är sjuuukt bra, idag var han bäst. Alice var också bra. Jag såg inga mer, jo, robin e, han var också ganska bra. Men nu ska jag kolla på fredag hela veckan, eller kanske hemma bäst.... hm, det känns som om jag har haft ett sånt här problem förut.

   
min skylt på klassmiddagen,


mums, isté


6 november

En glad emma i sitt skrivande.
Ny design, inte den vackraste, men den fungerar. Jag pluggade aldrig, orkade inte. tar biologin på lördag, Mami har lovat att hjälpa mig, that's good.
Nu sitter jag och mumsar på kaksmet. Mamma gör Snoddas tills imorrn, och då får jag(såklart) slicka skålen. Mumsigt värre.
Nu ska jag träna på diktén och sen är det sleepy time, i guess. Ska lägga mig i tid ikväll.
Hasta la vista,

/emma


6 november

Tjolahopp,
Nu har Kajsa och Karro precis gått hem. Vi var ute med Totte ganska länge och köpte Ben & Jerrys, mums mums. Vi svullade i oss dn på kanske 10 minuter eller nåt, haha. Vi har gått ut med Totte, läst  skvallertidning(min gud) och fikat. Okej, nu är den stressiga perioden slut på den här veckan, så jag lovar att jag ska börja skriva fler inlägg om dagen. Jag har varit jätteslarvig på sistone, men tiden räcker som sagt inte alltid till "/ Aja, förbättring på G.
Hade engelskaprov today. Super lätt var det, trodde att det skulle vara svårt, men icke sa nicke.

Jag är biosugen, funderar på SAW. Men då tror jag inte att det är någon bra idé att gå med Kajsa, Maria eller Mickan. De vågar ändå inte se klart filmerna. Haha, jaja, får fortsätta fundera.
Om en månad och 18 dagar är det julafton! Jippi! Jag kanske borde börja skriva önskelista. Några saker som kommer stå med:
Foundation ID
IT Girl
Gossip Girl

ehm, ja. Det var väl det, då. Men jag har inte börjat fundera helt än, så jag kan lova att det kommer mer ;).  Jag lägger in lite bilder senare från idag senare ikväll, slipper armhävningar igen.  Ska plugga till biologiprovet och franska diktén.
Au revoir,

/emma

5 november

bonjour,
My god! Gud vad mycket plugg det är! Poor me. Todays work:

Engelska prov
Biologi prov
Matteläxa
Stallet

Hm, låter kanske inte så mycket när jag väl skriver det, men om man ska få in 24 sidor om matspjälkning med mera känns det jättemycket.
Idag var Sofia och Karro sjuk, så det  var bara jag, Emelie och Erika i skolan av oss. Våra lektioner har varit ganska lata, för Cissi har varit sjuk, och då har det inte varit så mycket koncentration på lektioner. Men vår vikarie är rolig, vi får göra lite som vi vill.
Stallet var roligt idag, förutom att jag frös supermycket. Tog lite bilder på Ascot och Svea, de blev lite suddiga, vet inte varför. Haha, jag slipper armhävningar imorrn ;) Men jag hinner tyvärr inte lägga in alla bilder, måste fixa lite av matteläxan och biologiprovet.
På söndag är det Fars dag ska ge papi en prenumeration på en fotbollstidning, i think. Alla som känner min pappa förstår nog att det passar in perfekt ^^.

          
1. Ascot
2. Svea
3. Ascot gäspar ^^


Au revoir

/emma


4 november

Tjoho!
Mitt älskade Dirty Sexy Money is back in town! 19 november, gott folk, är det säsongspremiär. Gissa vem som kommer vara klistrad framför teven den onsdagen? Bra gissat.
Men nej! Om den är på en onsdag betyder det att Grey's slutar, för jag tror inte att de visar Dirty åtta, men vem vet, man kanske har turen på sin sida.
Hihihi, jag garvar åt Desperate i min ensamhet. I love, love, love it!
Tjing Tjong,



/Emma 

4 november

Har funderat lite, ska nog inte ta bloggpaus. Anna ska kanske göra en header åt mig, har bara den jag har nu tillfälligt. Inte fin direk "/.

Idag har dan vart ganska rolig faktiskt, vi hade vikarie, och han sa alla svaren i matten åt oss, han orkade inte förklara ;) Var hos tandläkaren på morgonen, de spände min tandställning, buhuhuhuhuhu. It's gonna heart. Efter skolan följde Alice och Frida med mig hem, vi gick ut med Totte i typ 50 minuter, vi tog lite bilder. Jag har gått med på en deal med några kompisar, som tycker att min blogg är lite boring eftersom den inte har några bilder nästan. Så varje dag jag inte har bilder får jag göra fem armhävningar eller situps. Så därför lägger jag in några bilder från idag.
                                        
           
       
       
   

1. Alice och Frida
2. Alice
3. Jag och Totte
4. Jag och Totte igen
5. Alice och Frida
6. Alice och Totte
7. Frida
8. Totte
9. Alice och Frida
10. Jag, Frida och Totte


3 november

bonjour,
Skola igen då "/. Trist. Har haft ganska lata lektioner idag, cissi var sjuk så vi hade ingen no med henne. Vi fick göra frågor som inte var så svåra, för man fick titta i texten. Annars var det SO, Språkval, läsning och idrott.

Jag har verkligen försökt fixa min header, men det är helt omöjligt, i'm in serious need for one, help me!

Jag funderar på att kanske ta en bloggpaus, jag kan inte komma på nåt att skriva. Ska fundera lite till.

/emma

3 november

Inget funkar idag. Försöker göra en header till bloggen, men det funkar bajs. Ska be Alice om hjälp, hon är säkert superduktig på  det. Oj, nu kommer mami, jag måste till stallet. Skriver mer ikväll.
Au revoir(apropå franska fick jag 62, 5 av 65 på mitt franskaprov, två slarvfel "/)

/emma

2 november

Idag var jag i täby med evelina. Jag handlade ett linne/klänning på vero moda, grått, ganska enkelt men fint med rätta grejerna till. Sen handlade jag foundation också.Evelina testade typ löshår i ett av stånden där, men han som hjälpte henne pratade jättedålig engelska, och gjorde bara en löshårs grej, så vi fick inte se hur hela hennes hår skulle ha sett ut.
Nu fördriver jag tiden med aatt kolla på Emil i Lönneberga tills One Tree Hill börjar, haha. Har tänkt på en grej, Emils pappa är ganska elak egentligen. Men det kanske ni visste redan, jag är allmänt seg idag.
Oh, yes, nu börjar One Tree Hill,
Au revoir,

/emma


1 november

Aaah, jag kände att jag skulle vara duktig och springa tre kilometer på bandet, men det slutade med att jag blev illamående och fick lägga mig i sackosäckarna. Kan ha berott på all de där räkorna jag åt. Men men, det blev i allafall 1½ kilometer, man får vara nöjd med det. Nu vet jag att det ska ha gått mer än en timme efter att man har ätit innan man försöker sig på att springa.
Au revoir.

/emma

1 november

Sätt in dehär reglerna på din blogg och länka gärna den som utmanade dig.
Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
Utmana sedan 7 stycken i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de är utmanade!

Anna utmanade mig

1. Min armbåge är lite weird och knakar hela tiden.
2. Jag har världens bästa hund.
3. Jag älskar clementiner.
4. Jag gråter till The notebook
5. Jag hatar att springa
6. Ben and Jerrys är min gud.
7. Jag är kär i Ryan Gosling!

Jag utmanar Emelie, Kajsa, Cornelia, Jessica, Amanda, Frida och Frida/ Sofia

1 november

X-effect är ett faktiskt ganska roligt program. Fast jag tror nog att alla fejkar, jag menar, vilka skulle vilja anmäla sig till ett sånt program? Vad tror ni? Jag är lite pissed off just nu, mina päron vill inte äta förrän om typ en kvart och jag är super hungrig just nu. Bara för att dem fick äta god lunch i centrum och jag fick nöja mig med en ynka liten värmpizza och fick på köpet gå på en promenix med totte. Jag känner att de lyssnar på vad jag vill ^^ 
Kan inte magen sluta kurra. Nej, nu tjuvstartar jag.
Au revoir,

/Emma


1 november

my good! är det redan november? gud vad snabbt tiden går. jag längtar tills den "riktiga" snön kommer, inte bara sån här slasksnö som igår. men det var ändå rätt så mysigt, snön alltså. Då känner man ju att vintern är påväg, åååh, vad jag längtar!
Håller fortfarande på med mitt rum, så inget nytt att berätta vad jag har gjort idag. Jo, jag vill hälsa välkommen hem till min söta lilla sötkorv Maria som kom hem från London igår. Just nu är jag på jakt efter oversizetröjor, funderar på att köpa en från BikBok, ohlalala, så underbart fin den är. Några tips om vart man kan hitta fler?
Jag måste säga att The Hills är min gud. I love it! 
Nu måste jag hjälpa till med middagen, har önskat mig räkor, and shrimps it is!
Au revoir,

/emma

RSS 2.0